ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ! ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ # ΔΕΥΤΕΡΑ 6-4-2015 | ΩΡΑ 7.00 ΜΜ #

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το Δ.Σ. του Σωματείου, σας προσκαλεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας τη Δευτέρα 06 Απριλίου 2015 και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα των Φοροτεχνικών Λαμίας (Παπακυριαζή 17Α)

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας δεν υπήρξε απαρτία οπότε, όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείου, η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται μετά επτά ημέρες, την ίδια μέρα της εβδομάδας και την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα αλλά σε διαφορετικό τόπο.

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας κλείνουν δύο χρόνια παρουσίας στην πολιτιστική ζωή της πόλη μας και και παρότι το διάστημα είναι μικρό έχουν ήδη εδραιώσει μία σταθερή σχέση με το κινηματογραφόφιλο κοινό της Λαμίας, αναζητώντας συνεχώς σύγχρονες και ποιοτικές ταινίες αλλά και νέες δράσεις θέτοντας υψηλότερους στόχους για τα επόμενα χρόνια!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή στα μέλη του Σωματείου αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις δράσεις μας και θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτές.

Σας περιμένουμε με χαρά, να συζητήσουμε και να καταστρώσουμε μαζί τα μελλοντικά σχέδια των Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας και γενικά να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για τον κινηματογράφο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ):

  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ)
  2. Εκλογή προεδρείου της Γ.Σ.
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή της εκλογής του Δ.Σ. και της Ε.Ε.
  4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ)
  5. Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε)
Επικοινωνήστε μαζί μας, για περαιτέρω πληροφορίες.
Advertisements