ΠΡΟΣΟΧΗ!ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 28/2 !

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη προβολή της Τρίτης 28/2/2017  «Η Μοδίστρα» δυστυχώς ακυρώνεται λόγω χρήσης του Δημοτικού Θεάτρου για άλλο πολιτιστικό σκοπό.
 
Το ΔΣ των Φίλων Κιν/φου Λαμίας θέλοντας να διατηρήσει το ραντεβού των Φίλων, σας καλεί σε συνάντηση μελών (και όχι μόνο…) την ίδια μέρα Τρίτη 28/2/2017 από τις 20.30 και μετά, στο  Studio Project Photography στην οδό Έσλιν 51, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις δράσεις των Φίλων, την πόλη, την ανάγκη συμμετοχής στο πολιτιστικό τοπίο της περιοχής μας και φυσικά τον κινηματογράφο!
Οι ΦΚΛ περιμένουν τη συμμετοχή σας και αναζητούν νέους Φίλους, με όρεξη για ενεργή δράση στη λειτουργία του σωματείου… δεν έχουμε βρει ακόμα τη «φόρμουλα» για αυτό και όσο σπανίζουν οι χώροι και αραιώνουν οι χρόνοι των συναντήσεών μας, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Αυτά, μαζί και με άλλες, φρέσκες ιδέες, θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σας, αυτή την Τρίτη.
Τον επόμενο μήνα θα έχουμε κοντά μας δύο Έλληνες σκηνοθέτες οι οποίοι θα συνοδεύσουν τις ταινίες τους… (περισσότερα…προσεχώς!)
Η παρουσία σας και η βοήθειά σας είναι απαραίτητη!
Σας περιμένουμε όλους!
28-02_%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1_%cf%86%ce%ba%ce%bb
Advertisements