Kebab Connection # ΠΕΜΠΤΗ 29-6-2017 | Ώρα 21.30 #

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν την Πέμπτη 29-6-2017 ώρα 21.30 στον πολυχώρο Nisi στην παραλία Ραχών, στην προβολή της ταινίας «Kebap Connection»  του Anno Saul που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε. Μία απολαυστική κωμωδία για ολόκληρη την οικογένεια που παρουσιάζει με χιουμοριστικό τρόπο την κουλτούρα των Τούρκων μεταναστών της Γερμανίας, τον ανταγωνισμό με τους Έλληνες μετανάστες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους ως δεύτερη γενιά μεταναστών. Είσοδος ελεύθερη. 

Ο Ibo, απόγονος Τούρκων μεταναστών, ονειρεύεται να γυρίσει την πρώτη Γερμανική ταινία Kung Fu ενώ μέχρι στιγμής κάνει μόνο τα διαφημιστικά σποτ για το εστιατόριο του θείου του, το «King of Kebab». Παράλληλα, μαθαίνει ότι η Γερμανίδα κοπέλα του είναι έγκυος και καλείται να προσαρμοστεί στην ιδέα της πατρότητας αλλά και να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις της οικογένειάς του για τη σχέση του με μια Γερμανίδα.

Σκηνοθεσία: Anno Saul
Σενάριο: Fatih Akin, Ruth Toma, Jan Berger, Anno Saul 
Παίζουν: Emanuel Bettencourt, Numan Acar, Nora Tschirner, Hasan Ali Mete κ.ά.
Γερμανία | 2004 | 96 λεπτά

*Εμφανίζονται επίσης η Sibel Kekilli (πρωταγωνίστρια στην πολυβραβευμένη ταινία του Fatih Akin „Ποτέ μαζί») και ο Αδάμ Μπουσδούκος (ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς και φίλους του Fatih Akin)